• GUIA CATEDRAL DE BARCELONA (CATALÀ)

  Mida: 22 x 15 cm // 144 Pàgines // Imprès a Barcelona

  TRIANGLE POSTALS, S.L. Ref. 9788484788287
  Guia de la Catedral de Barcelona. Darrera edició, amb molta il·lustració, que la fa única en ser gravacions autoritzades dels millors llocs de la Catedral. Detallada per seccions li donen una facilitat per trobar els temes que més us interessin. També amb plànols indicatius i un text per trobar la millor informació.La Catedral de Barcelona , exemple paradigmàtic del gòtic català , es construí bàsicament entre els segles XIV i XV. Té una posició privilegiada en el caràcter de la ciutat, tant pel seu valor patrimonial, com per l'enorme pes en la historia del país i en la fe dels barcelonins. Les tres grans naus, envoltades de capelles allotjades entre els contraforts, exhibeixen la colpidora verticalitat de l'estil gòtic. Posteriorment, amb el mateix estil, es va construir l'exterior davanter, es a dir la façana i els pinacles.
  Peso: 250 gr
  Disponible
  12,00 €
 • Descripción

  • ISBN : 978-84-8478-828-7
  • FechaEdicion : 01/03/2021
  • AñoEdicion : 0
  • NumeroPaginas : 0
  Guia de la Catedral de Barcelona. Darrera edició, amb molta il·lustració, que le fa única en ser gravacions autoritzades dels millors llocs de la Catedral. Detallada per sección que li donen una facilitat per trobar els temes que més us interessin. També amb plànols indicatius i un text per trobar la millor informació.

  La Catedral de Barcelona , exemple paradigmàtic del gòtic català , es construí bàsicament entre els segles XIV i XV. Té una posició privilegiada en el caràcter de la ciutat, tant pel seu valor patrimonial, com per l énorme pes en la historia del país i en la fe dels barcelonins.Les tres grans naus, envoltades de capelles allotjades entre els contraforts, exhibeixen la colpidora verticalitat de l éstil gótic.Posteriorment, amb el mateix estil, es va construir l éxterior davanter, es a dir la façana i els pinacles